vrijdag 2 januari 2015

Nieuwjaarswens



We hopen dat alle Westerdijk zeeschouwvaarders erg mooie ervaringen zullen beleven waar dan ook op het water, zout of zoet, bij stad of wad. Wij zijn met onze 'WEERLICHT'en bijboot "Achterlicht" in 2012 vanuit de lucht door Flying Focus gespot op een paradijselijk wadmoment nadat we waren vastgelopen op een tropische rustige waddag nabij het zeegat tussen Ameland en Terschelling zoekend naar het geultje onder de Koffiebonenplaat. Een andere wadvaarder heeft deze fraaie foto later ontdekt op de site van Flying Focus, onze boot herkend en ons erop geattendeerd. Daar zijn we super blij mee.

Als komend jaar weer zo veel mooie dagen geeft als seizoen 2014 valt er weer van alles te beleven op het water met onze Westerdijkzeeschouwen. Ziet u er eentje varen, zeilen of liggen, en ziet u de naam, schrijf het op en maak (als het kan) een foto en stuur ons dat met vermelding van alles wat u van die boot weet en waar, wanneer u die boot zag. Wij en wellicht de eigenaar zal u dankbaar zijn.

We trachten alle nog varende Westerdijkzeeschouwen op te sporen en in beeld te krijgen, of ze nu in Zeeland of Friesland varen, op de plas, rivier of wad.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten